fredag den 15. juli 2011

Rigtig god dag

Hej Alle
I dag (aften) har vi endelig fået vores bagage. Min hovedregning siger mig at vi har været adskilt i noget, der ligner 116 timer (siden søndag). Nu glæder vi os rigtig meget til at få gjort hovedrent (og alt det andet).

På trods af at vi i går og her til morgen blev brændt af m.hh. til en værelsesfremvisning efter at have henholdsvis gået og kørt i bus i 30 minutter, er vi nået ret langt med boligjagten i dag. Fyren der brændte os af i går kørte os rundt til et par huse han ejer. Et var rigtig pænt, men lidt lille og havde tremmeventilation over alle døre (lydt!). Vi mistænkte ham lidt for at være en slags spirende bolighaj, for hans andre boligere var meget gamle (1950-60) og havde vidst ikke fået meget maling siden da. Han havde dog lige overtaget dem og havde derfor ikke fastsat nogen pris samt samlet/købt møbler endnu. Lidt tilbageholdne ænsede vi en guldmine: Med de rigtige argumenter og tilbudet om at vi selv samlede møblerne (og bestemme) kunne kræmmeren nok godt skabe et god handel.

Da vi senere i dag mødtes med en real estate agent, der i morges brændte os af, var hun ved at stikke afsted med bilen fuld af andre studerende (endnu engang havde hun glemt os...). Igen stod vi i den fjerne ende af byen... Heldigvis slog vi en ubarmhjertig og konfronterende krog i hende og hun kørte derfor ind til byen og fik rømmet bilen hvorefter hun hentede os og viste os to værelser, det ene i East End og det andet i West End. Værelset i West End var noget nært perfekt, men også lidt dyrt, så vi overvejer det lidt. Belejligt nok er det jo i dag fredag, og agenten sagde at hun ikke ville vise det frem før mandag.

Nå ja!: Thomas og Nadia, der jo er så venlige at tømme/modtage/scanne vores post, har netop fortalt os at Knudhøjgaard har tildelt os 9.000 hver! Mega fedt! Så bliver det også lidt nemmere at kigge på bolig ;)

Håber I har det godt alle sammen. Det har vi (=

Kærlig hilsen
Maja og Esben

Ingen kommentarer:

Send en kommentar