søndag den 24. juli 2011

Livet i West End

Hej Alle

Vi er blevet rigtig glade for vores værelse, huset vi bor i og vores bofæller. Der er gode fællesområder (køkken, stue, terrasse m.v.) og en god stemning. I får lige et par billeder mere fra huset.

Morgenmad på terrassen.

Esben får en slapper på værelset.

Vi har også haft tid til at udforske byen lidt mere. Nedenfor ses udsigten fra Story Bridge ind over CBD. Vi har gået meget rundt for at lære byen at kende og der er så meget at se. I fredags hørte vi en koncert med et lokalt 10 personers band i 'Powerhouse' i New Farm. Stedet minder meget om Nordkraft i Aalborg - en gammel industriel bygning der er bygget om til et kulturhus.

Udsigt fra Story Bridge.

I sidste uge var vi på universitet for første gang til diverse officielle velkomster og introduktion til både faglige emner, sociale arrangementer og Australiens 'wildlife' og hvordan man holder sig varm i vinteren. Australsk er ca. ligesom dansk sommer, så vi grinte lidt at det, men da husene ikke er isolerede bliver det faktisk en smule koldt om natten.
Det er et rigtig dejligt campusområde med gode faciliteter samt søer og grønne områder. I denne uge starter vi officielt på uni, og Esben skal mødes med sin vejleder for første gang i dag, så det er ret spændende.

Great Court på campus.
Det vil gerne se gammelt ud, men er faktisk bygget omkring 2. verdenskrig.

Det er forholdsvis dyrt at købe dagligvarer hernede, men vi fik et tip af de lokale om, at der er marked i Davies Park (West End) hver lørdag. Så vi gik derhen, og det var simpelthen herligt. Masser af friske grønsager, frugt, æg, brød, og fisk til fordelagtige priser og et mylder af mennesker. Nogle af pigerne fra vores hus var også på marked og dagens fangst blev brugt med det samme (se billede).

Stemningsbillede fra markedet i West End. Maja er ved at finde avokadoer.


Madlavning i vores køkken med grønsager fra markedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar