onsdag den 13. juli 2011

Rejsen

Hej Alle!

Så er vi sku' kommet til Brisbane... What a journey! Desværre befinder vores bagage sig et sted på den nordlige eller sydlige halvkugle...Bortset fra bagagen forløb rejsen og de tre skift planmæssigt. Heldigvis havde vi lidt set det komme og Maja tog derfor sin computerlader over i sin håndbagage. I Kastrup lufthavn var alle bagagebånd brudt ned, hvilket betød man blev henvist til et kæmpe gulvareal når man ville checke sin bagage ind. Da lufthavnen er forholdsvis besøgt blev gulvet naturligvis fuldstændigt kaotisk :)

Maja: "Farvel bagage. Ses på den anden side af jorden"


Det eneste, der ellers kan nævnes om rejsen er varmen i Abu Dahbi: 35 grader og solen var lige netop stået op. "Heldigvis" var man indlagt til pelikan airconditioning i lufthavnen, så vi måtte tage alt vores tøj og tæpper på, og pakke os godt sammen mens vi ventede på flyet ;)

Solopgang over Sydney

Da vi ankom til hostellet igår kl. 13 var man naturligvis meget fristet til at gå til køjs, men vi tvang os selv til at købe ind, gå en lang tur samt at spise aftensmad rettidigt. Da vi stod op i morges kl omkring halv ni havde vi tilgengæld også sovet knap 12 timer (= så vi føler at vi har gjort vores mod jetlag.

Vi bor på et rigtig godt hostel, der ligger meget centralt og i gåafstand til næsten alt. Vi har idag fået oprettet sim-kort hernede og vi kan derfor kontaktes på +61 0479 112 240 (Esben) og +61 0435 095 387 (Maja). Silke fra Majas studie, der også er i Brisbane var til stor hjælp på det og mange andre punkter. Hun har været her en god halv uge længere end os, så hun er allerede godt inde i sagerne og byen ;)

Nordsiden af floden ved Queens St.

Især Maja arbejder hårdt med at kontakte udlejningsfolk for accommodation, men ikke alle er indstillet på at udleje til par. Samtidig leger vi med tanken om at finde et værelse på en båd på floden (kunne være epic!).


Maja og Silke ved sydbredden. Jeg skal lige finde mit kort, men det er samme baggrund som før, bare en del længere ude langs floden

I China Town har vi fundet nogle små hyggelige supermarkeder og restauranter. De skal nok blive handy ;)

I et Europæisk perspektiv er Brisbane meget ny: Den ældste bygning er en gammel mølle fra 18ish. Her er et billede af en bygning, der vidst har lånt lidt fra alle kulturer (inklusiv Red Alert 2: toppen ligner en Tesla Coil til forveksling :p ).



Håber alle har det godt i DK
Maja og Esben

1 kommentar:

  1. Dejligt at høre, I er nået vel frem. Lyder spændende med båd-lejlighed - men jeg mener nu, det virkelig bør overvejes at I skulle læse "slangen i Sydney" af Michael Larsen !! Glæder mig til at se billeder. KH MOR

    SvarSlet