mandag den 24. oktober 2011

Multicultural Festivals

Hej Alle

Det er forår i Brisbane og snart nærmer tiden sig hvor vi afslutter vores semester på UQ. Esben skal præsentere og aflevere projekt d. 2. og 3. november, og Maja afleverer de sidste to grupperapporter d. 7. november. Derfor går meget af vores tid med uni-arbejde. Ind i mellem har vi dog også tid til at opleve Brisbane, og det virker som om der altid sker noget i byen. I sidste weekend var vi til Brisbane Multicultural Festival i Roma Street Parklands sammen med Trine, Daniel og Sherwin. Her var der masser af mennesker og musik og mad fra hele verden.

Roma Street Parklands - en enorm park centralt i byen

Skønt vejr og mange mennesker

Esben og Daniel spiser etiopisk mad

Danmark var også repræsenteret med en bod med kaffe, is og Danish pastry

Band fra Peru. Panfløjte er et overset instrument!

Afslapning

Et australsk band (The Barons of Tang) lukker festivallen med et mix af mange forskellige genrer. De beskriver det selv som:
Lashing Tango, Rockabilly, Metal and Gypsy feels together with hard hitting guitar riffs, double kick blast beats and massive horn arrangements, The Barons of Tang serve up their self described ‘Gypsy Death-core’. The catchy tunes and punk ethos all tie together to mean one thing, dancing is inevitable! http://www.myspace.com/thebaronsoftang 


Episk koncert!
I lørdags var Maja til Multicultural Food Festival med to piger fra urban planning. Festivallen foregik i Orleigh Park, som ligger ned mod floden og ca. 5 minutter fra hvor vi bor. Ideen var at fremme sund livsstil og multikulturel mad, og der blev afholdt en stor madlavningskonkurrence med gratis smagsprøver og afstemning. Rigtig god stemning og overvældende meget lækker mad.

Skøn frokost
Madkunst :)

Forår - Jakarandaerne blomstre (de er overalt! - mega flot)
Vi håber I alle har det godt, og vi glæder os til at Carol og Axel ankommer til Brisbane om et par ugers tid, men selvfølgelig også til at se jer alle sammen hjemme i Danmark engang i januar.

Kærlig hilsen Esben og Maja

Ingen kommentarer:

Send en kommentar