onsdag den 12. oktober 2011

Moreton Island

Hej Alle

I sidste weekend tog vi væk fra storbyen og civilisation til Moreton Island, en stor sandø der ligger nordøst for Brisbane. Turen var arrangeret at en forening for internationale studerende (Quest) og vi var en flok på 70 glade folk fra hele verden - dog en vis overvægt af tyskere (!?). Vi tog af sted tidligt fredag morgen og kom hjem søndag aften, så det føltes som en lille ferie. Vi har udvalgt en række billeder for at give jer et indtryk af øen.


 Skibe er sænket ud for kysten i årene 1966-1980 for at skabe læ for skibe under uvejr.
Eksplosionen af fiskearter er blot et biprodukt ;)
Fredag eftermiddag var vi ude at snorkle ved det kunstige rev. Vandet var utroligt klart og der var et væld af forskellige fisk. Vi fik også mulighed for at håndfodre fisk med brød, og de nappede efter det bare stykke hud mellem våddragten og handskerne - vi er måske alligevel ikke blevet så brune endnu ;)
Strand / "vej" - der er ingen asfaltveje på øen så mest transport foregår på strandene, dog finder der zoner hvor biler ikke må køre

Vi nyder endelig at være ved vandet

Der fiskes :)

Folk samles for at se solnedgang

Solnedgang. Hvad er det?: En båd? (zoom ind!)
 
Hmm... En hval?!



Vi boede på Eco Lodge som er en slags lejrskole der ligger i den nordlige ende af Moreton (tæt ved Bulwer). Det var et rigtig dejligt sted tæt ved stranden. Alt vand var opsamlet regnvand og el produceret med generator.

Bål på stranden med vin og skumfiduser
Lørdag morgen vågnede vi op til en thunder storm, og det regnede voldsomt i omkring fire timer. Så snart regnen stoppede gik vi til stranden og så hvordan de dramatiske skyer langsomt blev erstattet af blå himmel.




Lørdag eftermiddag kørte vi til "the desert" for at sandboarde. Det minder meget om at køre på slæde - bare lidt vildere og hurtigere.


Esben er klar og frygtløs

Esben sætter længde-rekord :)

Bakken set nedefra

Endnu en smuk solnedgang

Den famøse 4x4 bus

Vi tilbragte meget af weekenden i vandet


Dette billede taler vist for sig selv...

'The wrecks'

Ingen havn på øen så færgen lander direkte på stranden
Alt i alt en fantastisk tur og vildt at denne paradisø kun ligger 1½ time fra Brisbane. Nu glæder vi os endnu mere til Fraser Island :)

Vi håber alt er vel i Danmark.

Kærlig hilsen 
Esben og Maja

Ingen kommentarer:

Send en kommentar