mandag den 8. august 2011

Weekend i Byron Bay

Hej Alle

I de sidste par uger har vi brugt meget tid på uni og på at vende os til alle de nye indtryk, opgaver og mennesker. Vi skriver lidt mere omkring uni senere.
I sidste weekend tog vi en tur væk fra Brisbane (og bøgerne) og ud til Byron Bay, som er en charmerende kystby ca. 2½ times kørsel syd for Brisbane. Silke havde skaffet os et lift med en af sine kolleger, så det var ren luksus. Det var en skøn weekend med badning, lange vandreture gennem jungle og ved stejle klippeskrænter, masser af dyr (glæd jer til billeder og video længere nede på siden) øl og live musik aftenen.

Skumringstid (dvs. kl. 17.30!) og udsigt over Byron Bay

De næste par billeder er fra vandreturen fra Byron Bay til fyrtårnet, som er et af byens vartegn. Desuden er det Australiens østligste punkt, og det mindede os meget om Capo de Roca i Portugal.

Store bølger slår mod klipperne
 
Vi var heldige med vejret (som altid)

Det berømte fyrtårn

En "modig" fisker har vovet sig ned til bølgerne. Hvad hvis han får 10 kg fisk på krogen?!

En flok delfiner svømmede forbi


Vi så adskille hvaler på turen, hvilket var helt fantastisk og uventet, fordi vi bare stod på klipperne og spejtede udover havet. De var ret umuligt at fotografere, men vi var så heldige at se flere hvaler der kastede sig rundt i vandet.

En hval!

Udsigt over Tallow beach

Sol, strand og vand


Esben bader i de store bølger
(Maja stormer ud i vandet igen efter at billedet er taget)

Sidst, men ikke mindst har vi en lille video med en goana (øgle-ish), der dovent kom vandrende over stien. Esben er modig og bliver stående tæt på for at filme den.

En goana passerer stien. Bemærk øgle kontra fod(46) størrelsesforholdet! Beklager billedkomprimeringen.

Det var en kort version af alt det vi oplevede i Byron Bay. Det er en fantastisk natur og en hyggelig by med slet skjulte hippie-tendenser. Bl.a. var der et stort arrangement/demonstration mod atomkraft med diverse telte, bannere, musikere, gøglere, fest og farver. Der var en meget åben og god stemning, og vi tilbragte lidt tid med at drikke chai og lytte til et eksperimenterende elektronisk/sydamerikansk band.


Klar besked...

Vi håber I har det godt allesammen :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar