onsdag den 17. august 2011

Springbrook National Park

Hej Alle :)

I sidste uge var vi igen på tur. Denne gang til Springbrook National Park Syd for Brisbane. Det var en endagstur arrangeret af en forening for internationale studerende på University of Queensland. Nedenfor ses udsigten fra det højeste punkt i parken. Bussens gearkasse var i spåner, så det tog ret lang tid og mange frustrerede udbrud fra buschaufføren før vi nåede op til toppen.

Udsigtspunkt


Udsigt til Surfers

Surfers Paradise er en by på Gold Coast, der er kendt for sine mange skyskrabere og surfere.

Vi var en stor gruppe af studerende på turen. På billedet nedenfor kan I se Liz (engelsk) og Trine & Daniel (norsk par) som vi laver mange ting sammen med.

Trine, Liz, Daniel, Maja og Esben

Vi gik en lang tur i regnskoven. Det var utroligt smukt - svært at fange på billeder, men vi har prøvet.

Træ med snylteplante omkring. Snylteplanten starter efter sigende fra toppen og sender en tynd rod ned til jorden, hvorefter den begynder fæstne sig mere og mere til værten. Nogen steder stod kun den hule snylteplante tilbage!

Hardcore lian

Vi gjorde et stop ved en kiosk/attraktion, der specialiserede sig i glow worms. Desværre måtte vi ikke fotografere, men kan kort fortælle at ormene fanger fluer i små fugtige tråde ved at tiltrække dem med en lysende hale. Man havde konstrueret en lille hule med gunstige forhold for glow worms, hvilket resulterede i et rigtigt flot syn med hulens loft helt fyldt af små blå lys.


De lokale fugle kunne håndfodres. Populært var det.

Så begav vi os ud på en vandretur, der startede ret højt oppe ved et lille vandfalds udmunding og endte ved nogle små pools nede i bunden:

Flot vandfald.

Bemærk stien under/bag ved vandfaldet...

Naturligvis kunne der bades i det dejlige, forfriskende vand... Ud fra repræsentationen af forskellige nationaliteter i vandet kan I selv vurdere vandtemperaturen (vikingerne fra Norden). Vi må dog ærligt tilstå at vandet var pisse koldt! ;)

Lige en lille film af poolen. (Fyren er britisk)



Esben er også frisk!



10 sekunder efter forrige billede er taget og 15 sekunder før Esben flygtede op på de glatte sten.

For at være fair må vi indrømme, at der også var andre der badede, men det var primært den hårde kerne af folk fra Norden (os).


Der svømmes...

Sidste attraktion på turen var Natural Bridge, der teknisk set var en bro, men mere mindede om en hule med et vandfald. Pænt var det!

Vand ind - vand ud.


Vi legede lidt med lang lukker... Ikke værst ;)

Et billede fra broen.


Vi beklager at der er blevet lidt længere imellem opslagene her på siden, men som I nok ved, arbejder vi begge hårdt med studierne :)

Lige en opdatering på vejret: Vi havde en byge i søndags (muahaha). 

Vi håber I alle har det godt i Danmark - her går det i hvert fald rigtigt godt.

Kærlig hilsener
Maja og Esben

Ingen kommentarer:

Send en kommentar